Diumenge 22 de desembre

Si ets fan de l’aigua i la natació en general, i t’agraden els reptes grans, apunta’t a fer 100 x 100 per relleus.

El repte consisteix en completar 100 sèries de 100 metres on diferents equips lluitaran per veure qui és el més ràpid en completar la prova.

  • Equips formats per 10 nedadros/es.
  • Cada nedador nedarà 100 metres i li passarà el relleu al següent company de forma ordenada i individualment, del 1ª al 10º i així successivament.
  • Cada nedador estarà marcat amb un número del 1 a 10 i és seguirà aquest ordre. Es seguirà sempre el mateix ordre d’inici.
  • El temps de recuperació entre cada sèrie de 100m, serà el restant que triguin els seus altres 9 companys a realitza 100m de forma individual i ordenada.
  • Cada 1000 metres es cronometrara el temps.
  • L’organització declina tota responsabilitat respecte als diferents perjudicis que la participació en aquest esdeveniment pugui ocasionar als inscrits.

OBSEQUIS

Casquet de natació i esmorzar del Forn Sant Pere al final del repte per a tothom i així poder comentar les experiències viscudes.

HORARI

Data esdeveniment: 22 de Desembre del 2.019 Hora presentació: 9:00 h a la Piscina Municipal Mireia Belmonte Hora començament: 9:30 h

INSCRIPCIONS

Un responsable o capità del equip realitzarà la inscripció mitjançant el formulari de tot l’equip, amb nom, cognom i DNI, de cada participant. Data límit per apuntar-se 13 de Desembre. El pagament el realitzarà el responsable de cada equip. L’ inscripció serà confirmada quan abans del 13 de Desembre el responsable o capità de cada equip realitzi el pagament al compte corrent facilitat.

Preu: 5€

*Esdeveniment limitat a 100 nedadors (10 Equips). En cas que la sortida estigui plena us posarem en llista d’espera per si es pot habilitar més carrils.