LXXII Campionat d’Espanya de Patí de Vela

Els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre de 2015 s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Patí de Vela en aigües de Sant Pol de Mar (Barcelona), on la flota del Club ha dominat l’esdeveniment.

Albert Batllerià – Campió d’Espanya 2015

La llista de campions d’Espanya de patí català tenia un lloc reservat, des de fa temps per l’Albert Batllerià i aquest cap de setmana ha trobat l’encert i la inspiració en imposar-se en una edició d’allò més igualada, i a més de forma impecable.

Albert, aquest és el lloc del teu talent i perseverança, moltes felicitats!!

Tan o més destacable és el paper col•lectiu de tota la flota del Club per els resultats aclaparadors i també per l’empremta que hem deixat un cop més. Sou collonuts!!

En Carlos Crespo ha quedat campió d’Espanya veterà, en Telmo Martínez (1er de segona) es pot considerar Campió d’Espanya de segona categoria, no existeix copa ni placa, però per nosaltres i per el Club és tant important com si l’haguessin donat el seu nom a una plaça.

També cal destacar la participació molt digna dels nostres regatistes de primera categoria Joaquim Roig, Peco MuletAndrés Oliva, Pere Crespo i Ferran Gubern. Que han quedat entre els primers d’Espanya. Els nostres regatistes de segona categoria Goran Nyman de 83 anys així com Martín Espinach i Gregorio Contreras han deixat el pavelló molt alt.

En conjunt el Club ha tingut la participació més nombrosa de tots els clubs amb 13 regatistes sent campions per punts.

Des d’aquestes líneas volem agraïr al nostre capità de flota, en Jordi Cunill la seva presencia per donar ànims als regatistes del C.N.Badalona i a tots els participants del Campionat d’Espanya de patí de vela: Albert Batllerià, Pau Gratacós, Carlos Crespo, Pere Crespo, Joaquim Roig, Ferran Gubern, Peco Mulet, Andres Oliva, Xavier Gonzalez, Telmo Martinez, Gregori Contreras, Josep Font, Martín Espinach i Goran Nymam.

5 respostes
 1. soci
  soci says:

  Perquè enlloc es menciona la gran actuació i subcampionat del nostre consoci Pau Gratacós?
  Si us plau que s’editi la informació i es faci inclusió de tan important fita.
  Moltes gracies.

  Respon
 2. Gregorio Contreras
  Gregorio Contreras says:

  Benvolgut soci anònim, el fet de no mencionar explícitament la gran actuació d’en Pau Gratacós la qual cosa reconeixem, es perquè tot i que surt participant per CNBadalona, només es per un tema burocràtic, ell ja ens ha deixat molt clar per activa i per passiva que des de fa un any navega al Club Mar i Vent de Canet, com es pot comprovar per la samarreta que llueix amb orgull i que tant ell com els seus companys de club ens van recordar el dia de l’entrega de premis. Personalment jo com a comodor del Club Natació Badalona, li vaig fer entrega de la nostra equipació, que va rebutjar per els motius (molt respectables) que ja he explicat. No tenim res en contra de cap soci, ben al contrari, el trobem a faltar però no podem interferir en les decisions dels demés, tanmateix pots comprovar com el també consoci Ramón Puigoriol va fer un meritori 3er lloc a la general, està al club des de principis d’any, lamentablement navega amb llicencia del Club Nàutic Masnou, ell va tenir la delicadesa de no portar la samarreta del Masnou, ni tampoc la del nostre. (perquè no la te encara). Que orgullosos haguéssim estat tots els components de l’equip de regates de poder presentar a tothom que entre el 6 primers classificats al Campionat d’Espany 5 son regatistes del CNBadalona. Moltes gràcies a tu per el teu interès.

  Respon
 3. Pau
  Pau says:

  Temes burocràtics???

  Sembla estrany que estant al capdavant d’una secció tinguis tant poc coneixement de la trajectòria dels seus membres i de la història del seu Club.

  Abans de jutjar les decisions d’algú basant-te amb un detallet, més simbòlic per un Club petit com Canet que cap altra cosa, informa’t una mica i no et preocupis tant de col·locar unes samarretes que no tenen cap sentit, no tenen cap simbologia del nostre Club, i tenen una estètica molt discutible.

  Una abraçada molt forta als molts amics del Club i poder compartir amb ells aquest Subcampionat.

  Salutacions, Pau.

  Respon
 4. swimmer
  swimmer says:

  Darrerament hi ha gent al club, sobretot els responsables d’algunes seccions que es pensen que son els amos i senyors de les instalacions, personal i els socis de tota la vida, que reben amb autoritat ordres de personatges nou vinguts. Pau, ets un gran regatista del club i sempre ho seras. No hi facis cas. Enorabona a tots el Badalonins !!!

  Respon
 5. jordi
  jordi says:

  socis,
  fem-ho pas a pas, que fa quatre dies que tenim web, que tot just ens estem acostumant a publicar i llegir aquesta mena de notícies. Si volem ser flexibles, siguem-ho amb totes les seccions. Si volem ser exigents i rigurosos, doncs igual. Jo veig samarretes de tots els colors en totes les seccions, i fins i tot samarretes i uniformes d’altres clubs o equips. M’agradaria que fóssin totes del nostre club, també que fóssin dels nostres colors, però tan si és així com si ha de ser d’una altra manera, deixem-ho clar, apliquem-ho d’ara endavant per tots igual i així ens estalviarem aquestes baralles de pati de l’escola.

  salut,

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *