CIRCUIT CATALÀ DE FUNBOARD 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA

2016-Calendari_V02

Sessió fotogràfica de windsurf, del dia 04/04/2014, a càrrec de la nostra sòcia Aina Solà.

Lea Sitja Campió de Catalunya de Windsurf (modalitat Raceboard)

Felicitats al nostre soci Lea Sitja pel resultat d’aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Raceboard de Salou, aconseguint el primer lloc.
Recordem que l’any passat el va guanyar el nostre soci Alex Carabí.
També hi participaven els juvenils amb BicTechno i els OpenFoil on l’Alex Carabí va el 13è de moment (ells continuen la regata el proper cap de setmana).
Des de la secció de windsurf animem a tots els joves del  Club a practicar aquest esport que et permet gaudir del mar d’una forma molt divertida i dinàmica. Un esport que demana una bona preparació física i, al mateix temps, paciència per superar el reptes de la navegació amb windsurf.

El nostre soci Àlex Carabí, guanyador de la travessa Roses-Escala-Roses

Felicitem el nostre soci Alex Carabí guanyador de la travessa Roses-Escala-Roses, celebrada el passat 08/08/22020 al Golf de Roses.
Les condicions van ser justes pels windsurf slalom, 10-15kns però els Foil han anat força ràpids. La resta de la flota ha patit de valent per completar la travessa.

Campus Nàutic, del 4 al 8 de setembre

Encara hi ha estiu i tenim Campus Nàutic del 4 al 8 de setembre. Amb un preu immillorable.

Que no es quedin a casa, apuntal’s ja!

escvela--setembre

Fira Inicia’t de Badalona


El passat cap de setmana es va celebrar la Fira inicia’t al port de Marina Badalona. Durant els dos primers dies de la fira, les activitats i mostres programades al Port de Badalona van ser dirigides exclusivament a estudiants. Un gran nombre d’alumnes d’instituts de Badalona van passar durant dijous i divendres per les instal·lacions. L’ objectiu és informar-los de la gran diversitat d’activitats que tenim al Club.

IMG_6780 IMG_6781

55ª Edició Saló Nàutic de Barcelona

Aquest Dijous passat es va inaugurar la 55ª edició del Saló Nàutic de Barcelona, on la nostra Escola de vela  ha estat representada amb un estand oferint les nostres activitats. http://www.cnbadalona.cat/esports/escola-de-vela/

Ahir va tancar amb més de 56.000 visitants, on aquests van poder gaudir tant d’ofertes de compra com d’activitats dirigides a adults i als més menuts.

http://www.salonnautico.com/

salonaubcn