Frontenis

Noticies de la secció

Torneig de Frontenis CNBadalona 2016

El passat cap de setmana, es va disputar el torneig anual de Frontenis.

La parella guanyadora va ser la formada per Ramon Llibre i Pere Crespo que van vèncer en una disputadíssima final als defensors del títol, Quimi Pinilla i David Ramírez.

El torneig s’ha disputat en la modalitat de doble eliminació, un quadre on tots els participants tenien l’opció de seguir jugant després d’una primera derrota.

Torneig de Frontenis 2015

Durant el mes de juny, sha anat disputant el Torneig de Frontenis 2015 del Club Natació Badalona, 8 equips de 2 persones s’han enfrontat amb els seus rivals en 7 partits cadascú.

Aquest matí, s’ha celebrat la final entre en David Ramirez i Quimi Pinilla i en Pere Crespo i en Marc Prades.

Els campions del torneig 2015 han sigut en David Ramirez i en Quimi Pinilla.

Felicitats nois!!!

Torneig de Frontenis CNBadalona 2015

Benvolguts socis/es,

El torneig començarà el dia 8 de juny i constarà d’una fase de lligueta, semifinal i la final es jugarà el dia 27 de juny.

Per participar-hi s’ha d’enviar un correu electrònic a: esports@cnbadalona.cat indicant el nom i cognoms de la parella que participa, un número de telèfon mòbil i un correu electrònic.
A recepció també trobareu un full d’inscripció per poder-vos apuntar.

Les inscripcions les tancarem el dissabte 6 de juny a les 12:00h.

Torneig Frontenis 2013

Del 23 de setembre al 6 d’octubre varem celebrar un  torneig de frontenis per parelles, amb la participació de 14 parelles, tot un èxit .

El torneig constava d’una fase classificatòria, en la que els inscrits es van dividir en dos grups que es van enfrontar entre ells. D’aquesta fase havien de sortir els 2 primers classificats de cada grup, que es van encreuar per jugar les semifinals i la final.

La final va tenir lloc el diumenge 6 d’octubre, i la van disputar les parelles formades per Joaquim Pinilla – David Ramírez contra Pere Crespo – Joan Walter, davant d’un nombrós públic que van assistir a l’encontre. Després de remuntar un resultat advers, la parella formada per Pinilla i Ramírez, van poder fer-se finalment amb el títol de campions.