PATI DE VELA

Considerant que el Club Natació Badalona juntament amb el Club Natació Barcelona, comparteix la paternitat o maternitat del Patí de Vela, és un deure, una obligació i una satisfacció transmetre als nostres alumnes tot allò que te relació amb aquesta embarcació tant pròpia i tant genuïna de la nostra costa i ciutat. Navegar sense timó, gaudir del mar , amb la possibilitat de formar part de la flota del Club i acabant realitzant les regates del cap de setmana.

  • PATÍ JUNIOR Enfocat a joves entre 8 i 15 anys

Que es vulguin iniciar en aquesta modalitat tant nostre. Aquesta embarcació ofereix adrenalina i emoció. Inicia’t amb aquesta modalitat o segueix navegant fins arribar a la flota de regates de patí junior del Club Natació Badalona. Consulta les nostres promocions especials per aquets cursos.

  • PATÍ SÈNIOR ( a partir de 16 anys)

Per als més grans interessats en conèixer aquesta modalitat, navegar sense timó, gaudir del mar , amb la possibilitat de formar part de la flota del Club i acabant realitzant les regates del cap de setmana.

VELA LLEUGERA, INFANTIL ( a partir de 6 anys) / ADULTS

T’agrada el mar? Vine a navegar i provar les sensacions que ens ofereix. Impartim cursos des de l’ iniciació fins al perfeccionament amb les nostres embarcacions de vela lleugera individuals i/o dobles, seguint els estàndards de l’Escola Catalana de Vela.

WINDSURF

A partir de 8 anys. T’agradaria trencar les onades amb la teva taula de Windsurf ? T’oferim les principals eines per poder navegar amb autonomia amb vents mitjos. Per aquells més atrevits que volen iniciar-se o perfeccionar aquesta modalitat.

KAYAK

SURF

pADDLESURF