En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), CLUB NATACIO BADALONA informa que és titular del lloc web WWW.CNBADALONA.CAT d’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, CLUB NATACIO BADALONA informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és CLUB NATACIO BADALONA, amb CIF G08516262 i domicili social en EDUARD MARISTANY 5 7 08912, BADALONA (BARCELONA), inscrit a la Generalitat de Catalunya, en el Registre d’Entitats Esportives, amb el número d’ inscripció 1346 . L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: cnb@cnbadalona.cat

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de CLUB NATACIO BADALONA confereix la condició d’usuari, per la qual s’accepten, des de la navegació pel lloc web de CLUB NATACIO BADALONA, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de CLUB NATACIO BADALONA proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis estesos per CLUB NATACIO BADALONA per a l’accés a certs continguts o serveis oferts pel web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per CLUB NATACIO BADALONA contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

CLUB NATACIO BADALONA no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.
CLUB NATACIO BADALONA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualssevol danys als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, CLUB NATACIO BADALONA no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués sofrir l’usuari.

MODIFICACIONS

CLUB NATACIO BADALONA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix, o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en el web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), CLUB NATACIO BADALONA informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recaptades per l’empresa, mitjançant els formularis situats en el seu lloc web, seran introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CLUB NATACIO BADALONA, amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.

Així mateix, CLUB NATACIO BADALONA informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: C/Eduard Maristany 5-7, 08912, Badalona, Barcelona. Mentre l’usuari no comuniqui el contrari a CLUB NATACIO BADALONA, aquesta entendrà que les seves dades no han estat modificats, que l’usuari es compromet a notificar a CLUB NATACIO BADALONA qualsevol variació i que CLUB NATACIO BADALONA té el consentiment per utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i formes de presentació i muntatge del seu lloc web pertanyen, per si o com a cessionària, a CLUB NATACIO BADALONA. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, sent aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització, de la totalitat o part dels continguts del seu lloc web sense el consentiment exprés de CLUB NATACIO BADALONA.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

CLUB NATACIO BADALONA es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts o per l’incompliment de les presents condicions.
La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d’aplicació al territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. CLUB NATACIO BADALONA té el seu domicili a Barcelona, Espanya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *