XIX Aquatló Ciutat de Badalona – Resultats

L’Aquatló Ciutat de Badalona va arribar ahir a la seva dinovena edició amb un rècord de participació.

Com cada 12 d’octubre, el Club Natació Badalona organitza l’Aquatló de la ciutat, la prova del calendari d’aquatlons amb més edicions que hi ha a Catalunya amb un total de 19. Enguany a més a més amb rècord de participants amb 279, 100 més que en l’edició de l’any passat, la primera després de la pandèmia i sent Campiona de Catalunya per Grups d’Edat.
Destaquem l’altíssima participació en el segon aquatló Jove amb 100 joves participants, amb la victòria d’Hector Barrios i la segona posició de Jan Najera en categoria Cadet.

Entre els participants absoluts, triatletes de renom, com l’australià Marcel Walkington o Albert Garcia, del Natació Badalona, però sobretot els guanyadors de la prova, Anna Flaquer, del KATAO Bracelona i tot un referent d’aquest esport, i el badaloní Jordi García Gracia, que tot just després de guanyar el triatló de Barcelona es va coronar en l’aquatló de casa.

La temporada, però no ha acabat pel triatleta badaloní.

Aquest mateix mes, el 23 d’octubre participarà en la Copa Africa a Tànger i tancarà la temporada a la Copa del Món que se celebra a Vinya del Mar, a Xile.

Per equips el C.N.Badalona va aconseguir pujar al segon calaix del pòdium en categoria masculina i la 6a posició en femenina.