Final Territorial Prebenjamí i Benjamí

Els proppassats dies 8,9 i 10 de juny, l’equip prebenjamí i benjamí del Club Natació Badalona van participar en la Final Territorial, la competició més important de la temporada per aquestes categories. En aquest esdeveniment hi van participar 12 nedadors benjamins, assolint uns resultats d’allò més fructífers.

La Final Territorial consta, des de fa ja un lustre, i com a mètode d’aprenentatge i iniciació a la competició d’alt nivell a Catalunya, en la realització d’una prova anomenada Q64.

En aquest esdeveniment hi participaren els 64 millors nedadors de cada edat, i a través de l’execució de les proves de 50 metres de tots els estils (seguint l’ordre: braça, esquena, papallona i crol), aquests es classificaren segons els temps que van anar assolint. En aquesta dura prova, els nostres nedadors van mostrar una actitud immillorable fent front, durant el transcurs de les fases, a les exigències requerides.

Com a actuacions destacades, tenim els següents representants:

• Iris Pellitero, 2a en la final A. Subcampiona de Catalunya.
  • Anna Carreras, 7a en la  final D.

A més a més, l’equip Benjamí va tenir la possibilitat de nedar una prova individual que els va permetre madurar les seves competències professionalitzadores. L’any 2009 van nedar la prova dels 100 lliures i l’any 2008 les proves dels 200 estils o els 200 lliures.