CIRCUIT CATALÀ DE FUNBOARD 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA

2016-Calendari_V02

Sessió fotogràfica de windsurf, del dia 04/04/2014, a càrrec de la nostra sòcia Aina Solà.

IMG_6782

Fira Inicia’t de Badalona


El passat cap de setmana es va celebrar la Fira inicia’t al port de Marina Badalona. Durant els dos primers dies de la fira, les activitats i mostres programades al Port de Badalona van ser dirigides exclusivament a estudiants. Un gran nombre d’alumnes d’instituts de Badalona van passar durant dijous i divendres per les instal·lacions. L’ objectiu és informar-los de la gran diversitat d’activitats que tenim al Club.

IMG_6780 IMG_6781

salonauticbcn

55ª Edició Saló Nàutic de Barcelona

Aquest Dijous passat es va inaugurar la 55ª edició del Saló Nàutic de Barcelona, on la nostra Escola de vela  ha estat representada amb un estand oferint les nostres activitats. http://www.cnbadalona.cat/esports/escola-de-vela/

Ahir va tancar amb més de 56.000 visitants, on aquests van poder gaudir tant d’ofertes de compra com d’activitats dirigides a adults i als més menuts.

http://www.salonnautico.com/

salonaubcn

CEF_16

2a Prova del CIRCUIT ESPANYOL DE FUNBOARD 2016

CIRCUIT ESPANYOL DE FUNBOARD (CAMPIONAT D’ESPANYA)
CEF MÚRCIA La4siete

2a Prova del CIRCUIT ESPANYOL DE FUNBOARD 2016
Los Alcázares (Múrcia), del 13 al 15 de maig de 2016

CLUB NÀUTIC MAR MENOR
Associació Espanyola de Funboard
Reial Federació Espanyola de Vela

Anunci de regata: AR

Inscripció regata:

Les preinscripcions es realitzaran a través del formulari i els drets d’inscripció de 45 euros (abans del 4 de maig) hauran de ser abonats prèviament mitjançant transferència bancària al número de compte corrent ES33 0081 0447 0200 0115 3417, a partir del dia 4 de maig els drets d’inscripció seran de 55 euros.

Més informació.

noticia-patí-de-vela

Visita i presentació de la nova junta directiva a la FCV

Visita i presentació de la nova junta directiva per part del president del Club, el senyor Marc Estruch, el responsable de mar, el senyor Joan Lladó i el responsable de l’escola de vela, el senyor Ferran Ruiz, al president de la Federació Catalana de Vela, el senyor Xavier Torres. Es va exposar el projecte esportiu del Club en aquest esport i es va parlar de la nova cessió dels terrenys on estem ubicats, propietat de Ports, que tan important és per la nostra entitat.