Fitness

Horaris Classes dirigides.

Actualització Setembre 2023

FITNESS TOTAL: Entrenament molt complert per tot el cos que combina exercicis de força, estabilització i cardiovasculars d’intensitat mitja i alta.

CICLO: Entrenament cardiovascular amb bicicleta estàtica seguint els ritmes de la música que simulen diferents terrenys amb planificacions com els ciclistes professionals.

CNB D’OR: Una sessió global orientada a totes les persones grans que vulguin millorar la seva salut i qualitat de vida.

– PILATES: Sistema d’entrenament físic i mental que es centra en el desenvolupament del músculs interns per mantenir l’equilibri corporal.

ESQUENA SANA: Exercicis per la millora dels moviments de la vida quotidiana i del control postural amb entrenament de la flexibilitat i mobilitat especialment de la esquena.

STEP/GAP: Entrenament de tonificació de glutis, abdominals i cames, realitzant una part aeróbica amb step, normalment al principi de la classe.

FITBALL: Treball molt variat on entrenem tot el cos amb l’ús del Fitball.

CARDIO/PEB: Sessió on es treballa especialment la musculatura del pit,esquena i braços amb pesos.

CIRCUIT CROSS: Busca la millora de tot el cos mitjançant diferents tipus d’entrenaments, materials i exercicis tot combinant força, resistència, flexibilitat, velocitat i agilitat.

HAPPYDANCE: Entrenament cardiovascular amb ritmes, coreografies i estils musicals variats.

TÈCNIC DE SALA

Vine a entrenar i si ho necessites, compta amb la supervisió del nostre tècnic de sala que t’ajudarà a assolir les teves fites.

Millora els teus hàbits esportius de la mà dels millors professionals

Exclusiu per a socis i sòcies