Bateig de Vela

Oferim tenir un primer contacte amb el medi aquàtic i aquest esport. L’activitat consta d’una sortida de 2 hores amb una embarcació col·lectiva, acompanyats d’un instructor. Es realitzen exercicis per a practicar les tècniques bàsiques i es navega en diferents rumbs aprofitant la força impulsora del vent i gaudint de la sensació única de desplaçar-se sobre el mar.

PREU socis :  25 € / persona

PREU no socis :  35 € / persona

Festes Infantils

Et proposem una nova manera de celebrar el teu aniversari, compartir amb els amics una activitat diferent, divertida i didàctica tot fent de mariners.

Per començar farem un taller nàutic, després ens prepararem per fer de mariners i sortir a navegar. En tornar, com haurem treballat de valent i mentre comenteu la vostra singladura, recuperareu les forces fent un bon àpat. Escull la modalitat amb que voleu navegar.

Caiac 12€ per persona

  • Sortida en Caiac
  • Monitor especialitzat 2h

Facilitem el espai, el berenar i el pastís a càrrec de la família.

Vela 15€ per persona

  • Sortida vela lleugera
  • Monitor especialitzat 2h

Activitats per a grup i empreses

És un programa que ofereix tot un seguit d’activitats nàutiques adreçades a grups o empreses que desitgen cohesionar grups de treball, fomentar les relacions personals, incentivar als seus departaments, fidelitzar clients…

El principal objectiu és la difusió de l’esport a l’aire lliure i la integració en els plans de formació i de incentius de les empreses; sense oblidar l’estreta relació amb els valors de caire humà, de comunicació i convivència que ofereix aquest esport.

Sol·licita el teu pressupost sense compromís.

Sessions individuals

Fes-te el teu curs a mida, tu tries dia i hora, nosaltres et proporcionem el material i el tècnic. Amb qualsevol de les modalitat, aprèn  al teu ritme amb un instructor i un seguiment personalitzat.

Preu soci: 30€ l’hora.

Preu no soci: 45€ l’hora.

Contacta amb nosaltres.