Campionat d’Espanya Aleví

El CLUB ha participat en el campionat d’Espanya aleví de natació, disputat a Jaén, del 14 al 17 de juliol.

Els nedadors/es classificats varen ser:

Hugo Garciaque va aconseguir medalla en 100 esquena , amb una meritòria 3° posició.
Hugo va nedar també 200 lliures, 200 esquena, i 100 lliures, quedant en totes les proves entre els 15 primers.

Iris Pellitero va nedar els 100 esquena entre les 15 primeres, i 200 estils quedant entre les 20 primeres.

Aran Pertegaz va participar en 200 braça, quedant entre les 20 primeres de la prova.

Finalment, Nina Pupkevich va nedar 100 esquena, aconseguint entrar en la final i una meritòria 7° posició.

Felicitem els nedadors/es per la seva constància i esforç durant tot l’any, classificar-se per un campionat estatal no és fàcil, i anar amb 4 nedadors és tot un èxit fruit del treball dels nedadors i equip tècnic.